Parkour challenges

De huidige Covid-19 situatie is voor niemand leuk. Om deze periode toch wat aangenamer te maken, maakten we speciaal voor alle Freerunning & Parkour fans deze toffe challenges reeks!

Ga naar het dichtstbijzijnde parkje, een sportcomplex of een andere plek en zoek het obstakel van de challenge.

Niels toont in een coole video verschillende moves op verschillende obstakels. Vaults, palm spins, verschillende rollen ...
Het eerste obstakel is een eenvoudig zitbankje. Check de challenge hieronder en ga zelf aan de slag. Welke coole combinatie kun jij maken? Laat het ons zeker weten op Facebook met #wearefreerunning.

CHALLENGE #1 - Zitbankje

> Download die video hier


Het tweede obstakel is een boordje. Niels maakt coole landingen, radslagen en salto's. Kunnen jullie hem nadoen?

CHALLENGE #2 - Boordje

> Download die video hier


De derde challenge die Niels op jullie los laat is er een met obstakels paaltjes. Niels maakt jumps, houdt zijn evenwicht, doet vaults, landing ... Kunnen jullie hem nadoen? Of maak je zelf een coole combinatie?

CHALLENGE #3 - Paaltjes

> Download de video hier


De vierde en voorlaatste challenge is er eentje voor de evenwichtsliefhebbers. Het obstakel van deze keer zijn rails. Zoek rails in jouw buurt en probeer een coole combinatie te maken!

CHALLENGE #4 - Rails

> Download de video hier


De vijfde en laatste challenge is met obstakel trappen. Niels beweegt vlot over de trappen en springt van de ene naar de andere trede. Lukt het jouw om hier een coole combinatie op te maken?

CHALLENGE #5 - Trappen

> Download de video hier