Gravity Defiers

Ben jij een gepassioneerde freerunner op zoek naar een unieke kans om de grenzen van Parkour te verleggen? Zoek niet verder! Gravity Defiers nodigt jou uit voor een reeks evenementen die de wereld van Parkour/Freerunning op de kaart zullen zetten.

Stap binnen in een wereld van grenzeloze mogelijkheden, waar de dynamiek van vrijheid en beweging samenkomen in een uniek evenement. Deze evenementen, elk gewijd aan een specifieke sub-discipline in Parkour, beloven een onvergetelijke ervaring te bieden, met activiteiten op maat van iedereen!

Waarom mag je deze unieke kans niet missen?

Activiteiten op Maat van Iedereen!

Duik in een verscheidenheid aan boeiende activiteiten die zijn ontworpen voor alle niveaus en leeftijden. Neem zelf deel aan de competitie of workshops onder de begeleiding van wereldkampioenen en experts, of laat je gewoon gaan tijdens een freerun jam om je eigen stijl te ontwikkelen.

Begeleiding van Internationale atleten, experts en top organisaties

Maak kennis met je favoriete freerunners en laat je inspireren. Je kan een workshop volgen die wordt geleid door internationale atleten en experts, en til je vaardigheden naar nieuwe hoogten. Leer de geheimen van het vak van de besten in de branche en ontdek de nieuwste technieken.

Kom genieten van spektakel en doe zelf mee

Laat je betoveren door live competities waar de crème de la crème van Belgische freerunners hun indrukwekkende skills tentoonspreiden. Doe zelf mee aan workshops, jam-sessies en ontdek de vrijheid van beweging op jouw eigen tempo. En alsof dat nog niet genoeg is, geniet van heerlijk eten en drinken tussen de actie door, en ervaar de opwinding en energie die het Freerun Festival te bieden heeft.

Programma

Maak je klaar voor adrenaline, spektakel en een ongekende ervaring op de volgende Gravity Defiers evenementen:

Gravity Defiers Style

  • Wanneer: 2 en 3 maart 2024
  • Waar: Blikfabriek, Hoboken

Gravity Defiers Skill

  • Wanneer: 14 april 2024
  • Waar: HAL 5, Leuven

Gravity Defiers Speed

  • Wanneer: 21 april 2024
  • Waar: JC Tranzit, Kortrijk

Kortom, nodig je club, familie, en vrienden uit om samen met jou ondergedompeld te worden in de wereld van Parkour/Freerunning. Ben je geïnteresseerd dan kan je hier tickets kopen. Clubs aangesloten bij Gymfed krijgen 10% korting.

Volg het evenement op Instagram en Facebook voor alle updates en informatie.