Vzw BASICS! presenteert urban sports op het strand van Zeebrugge

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 23 jul 2020

WECANDANCE en vzw BASICS! slaan handen in elkaar

Vzw BASICS! presenteert in samenwerking met Stad Brugge de eerste editie van ‘Urban Beach’ op het strand van Zeebrugge. Een hele zomer vol Parkour plezier!


WECANDANCE, het jaarlijks electronic beach festival, kan door de Corona situatie niet doorgaan zoals gepland en voorziet de zomer van 2020 daarom van een ultieme beach club! Het driedaags festival tovert zichzelf om tot een strandbar en focust daarbij op hun gekende pijlers: food, drinks, music en experience! Daarnaast organiseert het lokale vzw Basics! een Urban Beach zone op het strand: een initiatie terrein voor skateboard, freerunning, spikeball en andere urban sports. Beide partijen gaan samen met de stad voor een veilige, hoopvolle zomerse hangout zone op het grootste strand van de kust.

URBAN BEACH

Vzw BASICS! presenteert in samenwerking met Stad Brugge de eerste editie van ‘Urban Beach’. Jongeren zijn er elke dag welkom om gratis te komen sporten of initiaties te volgen op de verschillende urban installaties. Vzw BASICS! is in en rond Brugge de grootste aanbieder van freerunning parcours en brengt in Zeebrugge een aanbod van diverse sporten die aanleunen bij de jeugd- en straatcultuur. Er is beleving en beweging met een skate-installatie, een innovatief freerunning parcours, spikeball, streetball en frisbee.

Urban beach is elke dag open van 10.30 tot 18.00 uur, voor telkens maximaal 50 personen. Volg zeker ook www.vzwbasics.be om op de hoogte te blijven van acties, workshops en initiaties. Reserveren doe je op de website van vzw Basics!

Openingstijden:

  • Beach Club : 17 juli tot 31 augustus, van 10.00 tot 20.00 uur.
  • Urban Beach (sportzone) : 17 juli tot 31 augustus, van 10.30 tot 18.00 uur.
  • Locatie : Zeebrugge strand, Zeebrugge

Meer info? Neem contact op met de organisatie.